1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (272 votos, media: 4,50 de 5)

40 Hadithet e Imam Neveviut për Android

- 40 Hadithet me tekst arabisht dhe shqip
- Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek hadithi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin shqip dhe fusnote)
- Ruajtja e një hadithi në listën e favoriteve
- Degjimi i recitimit të hadithit në gjuhën arabe
- Punon pa pasur nevojë për qasje në internet

Desarrollador
5 Aplicaciones
Precio: Gratis
Version: Varía según el dispositivo
Requiere Android: Varía según el dispositivo
Tamaño: Varía según el dispositivo
Fecha: 17 de febrero de 2013
Todos

Otras Aplicaciones

Deja un comentario

Regístrate o Identifícate

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *