1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (87 votos, media: 4,50 de 5)

Vepra e madhe e shkrimtarit të madh shqipëtar.
Lahuta e Malsisë nga Gjergj Fishta edhe në verzionin elektronik per platformën Android.

Ky aplikacion eshte punuar vullnetarisht dhe me qellim te perhapjes edhe në formën elektronike te vepres se letrarit tone te madh Gjergj Fishta.
Brenda kornizave ligjore nuk kemi arritur te gjejme dicka qe e ndalon formen elektronike ne nje format si ky por gjithsesi nese vereni nje gje te tille ju lutemi te raportoni ne njerin nga e-mailat e shenuar në (meny - rreth autoreve), dhe do të ndërmarrim masat e nevojshme.

Vepra e Madhe e shkrimtarit të shqipëtar madh.
Lahuta e Malsisë nga Gjergj Fishta edhe në verzionin elektronik por platformën Android.

Ky aplikacion eshte punuar vullnetarisht dhe me qellim te perhapjes edhe në Formen elektronike te Vêpres sí letrarit tono te madh Gjergj Fishta.
Brenda kornizave ligjore nuk kemi arritur te gjejme Dicka qe e ndalon formen elektronike formato NJE ne si ky Por gjithsesi nese vereni NJE GJE te tille ju lutemi te raportoni ne njerin nga e-Mailat e shenuar NE (meny - autoreve rreth), dhe hacer të ndërmarrim Masat e nevojshme.

Desarrollador
3 Aplicaciones
Precio: Gratis
Version: 1.0
Requiere Android: 2.2 y versiones superiores
Tamaño: 969k
Fecha: 6 de marzo de 2012
Todos

Otras Aplicaciones

Deja un comentario

Regístrate o Identifícate

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *