1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (55 votos, media: 4,00 de 5)

*** Koleksion juaj më i madh i radiove shqiptare është këtu !!
Radiot shqiptare sjell koleksionin e radiove tuaja të preferuara dhe stacione FM nga Shqipëria, streaming LIVE në pajisjet tuaja Android. Tani gëzojnë duke dëgjuar transmetimet në internet radio dhe muzikë nga Shqipëria në telefonat tuaj Android dhe pajisje tabletë me vetëm një prekje të vetme, nuk ka rëndësi se ku je. Ju gjithashtu mund të lexoni lajmet e fundit nga Shqipëria dhe ndiqni tweets popullore të shkojnë. Më të mirë të të gjitha një shkarkim të tij falas.
- Garbeti, Albania
- Jehona, Albania
- Prendimi,Albania
- Radio ABC,Albania
- Ranica
- Techno
- Top Albania
- Vicinia
- Radio Tirana II
- Club FM
- Radio Jug
- Radio Travel
- Radio Vale
- Radio Bleta, Albania
- Radio Burimi, Albania
- Radio Fama
- Radio Gjakova
- Hitelive
- Radiokosovarja
- Radiosllatina
- Radio Tirana
- Radio Zhelina
- Top Gold
- Radio Tirana II
- Club FM- Albania
- Radio Jug
- Radio & Albania Telesion Gold
- Radio Travel- ALbanian Hits
- Radio Vale
- Top Gold- Tirana
- Radio Shqip
- Mergimi
- muzik shqip
- shqip tv live
- tv albania
- and many more!

***
Gazeta Shqipërisë lexoni më gjerësisht dhe lajm në këtë aplikim. Ju mund të shkarkoni dhe të përdorni falas. Albania Newspapers, Albania News, Albanian newspapers, Albanian News, Shqipëria Gazetat, Albania Lajme

*** New feature: You now can watch Albania live tv in this app, many channels and fast. All in one, Albania TV, Albania FM, Albania Newspaper and Albania TV Replay

*** Më Koleksion juaj i Madh i radiove shqiptare ESHTE Ketu !!
Radiot shqiptare sjell koleksionin e radiove tuaja të preferuara dhe Stacione FM nga Shqipëria, en directo në pajisjet tuaja Android. Tani gëzojnë duque dëgjuar transmetimet në radio por Internet dhe muzikë nga Shqipëria në Telefonat tuaj Android dhe pajisje tablete me Vetem Nje prekje të vetme, nuk ka rëndësi se ku je. Ju gjithashtu mund të lexoni lajmet e FUNDIT nga Shqipëria dhe ndiqni tuits popullore të shkojnë. ME MIRE të te te gjitha Nje shkarkim të tij falas.
- Garbeti, Albania
- Jehona, Albania
- Prendimi, Albania
- Radio ABC, Albania
- Ranica
- Techno
- Top Albania
- Vicinia
- Radio Tirana II
- Club de FM
- Radio Jug
- Viajes Radio
- Radio Vale
- Radio Bleta, Albania
- Radio Burimi, Albania
- Radio Fama
- Radio Gjakova
- Hitelive
- Radiokosovarja
- Radiosllatina
- Radio Tirana
- Radio Zhelina
- Top Oro
- Radio Tirana II
- Clubes FM- Albania
- Radio Jug
- Radio y Albania Telesion Oro
- Radio Travel- albanesa Golpea
- Radio Vale
- Top Gold- Tirana
- Radio Shqip
- Mergimi
- Shqip muzik
- Shqip tv en vivo
- Television albania
- Y muchos más!

***
Gazeta Shqipërisë lexoni më gjerësisht dhe Lajm në Kete aplikim. Ju mund të shkarkoni dhe të përdorni falas. Albania Albania Prensa, Noticias, periódicos albaneses, Noticias albanesa, Shqipëria Gazetat, Albania Lajme

*** Nueva funcionalidad: Ahora puede ver en vivo tv Albania en esta aplicación, muchos canales y rápido. Todo en uno, Albania TV, FM Albania, Albania Periódico y Albania TV Replay

Desarrollador
3 Aplicaciones
Precio: Gratis
Version: 1.0.0
Requiere Android: 3.0 y versiones superiores
Tamaño: 11M
Fecha: 17 de enero de 2015
Nivel de madurez medio

Otras Aplicaciones

Deja un comentario

Regístrate o Identifícate

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *